Osmaneli’nde anlamlı kampanya

Osmaneli’nde anlamlı kampanya

Osmaneli Belediye Başkanlığı tarafından orman yangınları konusunda bilinçlendirme amaçlı, “Orman Benim” kampanyası başlatıldı.

Osmaneli Belediye Başkanlığı tarafından orman yangınları konusunda bilinçlendirme amaçlı, “Orman Benim” kampanyası başlatıldı.

osmanelinden-anlamli-kampanya-1.jpg

Osmaneli Belediye Başkanlığı, Osmaneli Kaymakamlığı, Osmaneli Orman İşletme Şefliği, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı ve Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katılımlarıyla başlatılan kampanyada ormanların atıklardan temizlenmesi amaçlandı.

Başlatılan kampanya hakkında açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun şu ifadeleri kullandı;

“Bizim için havayı ve suyu temizleyen ormanlarımızı atıklardan temizlemek için hep birlikte harekete geçtik. Toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesi adına ormanın hepimizin emaneti olduğu ve hep birlikte korumamız gerektiğini, orman yangınlarını önleme konusunda milletçe alacağımız tedbirlerin olduğunu, doğaya atılan cam, plastik, kâğıt vs. gibi atıkların orman yangınına sebep olduğu için son derece tehlikeli olduğunu toplum olarak hepimiz biliyoruz. Bu doğrultuda hareket ederek bu kampanyaya belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız.”

osmanelinden-anlamli-kampanya-2.jpg

osmanelinden-anlamli-kampanya1.jpg

osmanelinden-anlamli-kampanya5.jpg

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.